Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ügyvédek - tartozás - követelés kezelésére képes leírás - Behajtó.tlap.hu
részletek »

Ügyvédek - tartozás - követelés kezelésére - Behajtó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: behajtas.tlap.hu » Ügyvédek - tartozás - követelés kezelésére
Keresés
Találatok száma - 29 db
A Megbízható Ügyvédi Iroda

A Megbízható Ügyvédi Iroda

Megbízható, gyors, pontos, eredményes jogi képviselőt, ügyvédet, ügyvédi irodát keres? A Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi Iroda 2004-től segíti megbízóit, partnereit megbízható jogi tanácsaival. Mi odafigyelünk Önre! Ügyét nem futószalagon kezeljük, hanem Önnel egyeztetve, az Ön igényeit figyelembe véve segítünk. Gyors, pontos tájékoztatással, a határidők betartásával igyekszünk eredményt elérni. Nálunk Ön is tudja, hogy mikor mi történik. Lényegesnek tartjuk olyan megoldási lehetőségek ismertetését, melyek fontosak vagy nélkülözhetetlenek megalapozott jogi döntések kialakításához. Az Ön érdekeinek képviselete határozza meg a munkánk, és célunk olyan közvetlen kapcsolat kialakítása, mely valódi együttműködést eredményez. Az ügyvédi iroda munkája megbízóink, partnereink véleménye alapján megbízható, gyors, pontos és alapos. Irodánkban korrekt hozzáállás mellett készséges, segítőkész munkatársakkal együttműködve intézheti jogi ügyeit. Irodánk a belvárosban, a Tátra utcában a Vígszínház és a Jászai Mari tér között található.

Adószakértő ügyvéd - Dr. Gaál András

Adószakértő ügyvéd - Dr. Gaál András

Ügyvédi irodánk elsősorban Adóellenőrzési ügyekre (vagyonosodási vizsgálat, visszaigénylendő áfa, beragadt áfa, jövedéki ügyek, szerződések adójogi megítélése, felszámolás, könyvelési és adójogi cégátvilágítási ügyek) területén előforduló esetek megoldására vállal megbízásokat, de ezeken kívül leendő ügyfeleink a klasszikus ügyvédi feladatokkal is nagy biztonsággal fordulhatnak hozzánk.

Bátki Pál Ügyvédi Iroda

Bátki Pál Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi pályán nagyapámat követem, és praxisomban követni szeretném azt a minőséget, amit az emlékében élő hagyomány megkövetel. A pályát ügyvédjelöltként kezdtem, majd az Igazságügyi Minisztériumban dolgoztam európai uniós, később pedig nemzetközi büntetőjogi területen. A saját ügyvédi irodámat 2008-ban nyitottam meg. Bár sokan sokféleképp vélekednek az ügyvédség társadalmi szerepéről, én ügyvédi munkám során azt tapasztalom, hogy a lelkiismeretesen végzett ügyvédi tevékenység az egyik legfelelősebb, és leghasznosabb társadalmi hivatás. Ha mi, ügyvédek jól végezzük a dolgunkat, akkor emberi sorsokon tudunk javítani, ádáz konfliktusokat tudunk elsimítani, és van hogy vissza tudjuk adni emberek hitét az igazságban. Ha nem is tudunk mindig segíteni, ügyvédi felelősségünk, hogy ezt úgy képviseljük ügyfelünk előtt, hogy az jogkeresésében őt megnyugtassa, és megóvja benne a törvények tiszteletét. Az ügyvédi praxis mellett 2006 óta oktatok jogot magyarul és angolul az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán, 2008 óta pedig a Jogi Szakvizsgabizottság cenzoraként büntetőjogból, illetve büntető-eljárásjogból vizsgáztatok.

Béhm Ügyvédi iroda

Béhm Ügyvédi iroda

A Béhm Ügyvédi Iroda 1998-ban alakult. A három jogász munkatárs munkáját ügyvédi társulás alapján más ügyvédek, ügyintézők és külső szakemberek segítik. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől

Biztosítási ügyvéd

Biztosítási ügyvéd

Cégünk személyi sérüléses balesetek, munkahelyi balesetek, egyéb személyi sérüléssel járó balesetek és biztosítási károk esetén nyújt segítséget a károsultak részére. A teljes körű ügyintézés végett cégünk a saját munkatársain túl ügyvédek, biztosítási szakjogászok, igazságügyi orvos szakértő, igazságügyi gépjármű és közlekedési szakértő, igazságügyi mérnök szakértő, igazságügyi könyvszakértő és biztosítási szaktanácsadókkal áll kapcsolatban. Szakembereink minden esetet egyedileg vizsgálnak meg, a több évtizedes szakmai tapasztalat alapján nyújtanak segítséget vagyoni és nem vagyoni kártérítés érvényesítésében, illetve adnak tanácsot.

Dr Barabás Ügyvédi Iroda, dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Dr Barabás Ügyvédi Iroda, dr. Barabás Zoltán ügyvéd

Széleskörű jogi szolgáltatások a Dr. Barabás Ügyvédi Irodában. Cégalapítás rövid határidővel, e-cégeljárás, társasági szerződések módosítása. Követelések érvényesítése, peres és peren kívüli képviselet, felszámolási eljárások kezdeményezése. Ingatlanjog, adásvételi, csere, ajándékozási, tartási és egyéb szerződések szerkesztése, ellenjegyzése. Büntetőjogi képviselet, tanácsadás. Peres képviselet. Az ügyvédi iroda felkészült az elektronikusan benyújtható fizetési meghagyásos eljárások kezdeményezésére. Elektronikus aláírással rendelkezik és a közjegyzői kamara oldalán regisztrált. Látogassa meg az ügyvédi iroda weboldalát a www.drbarabas.hu alatt.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Dr. Benedek Csaba ügyvéd (Budapest)

Kiemelt szakterületeim: Ingatlan adásvételi szerződések, ingatlanjog, cégalapítás és társasági jog, házassági bontóperek és családi jog, munkajog, örökléssel összefüggő ügyek, általános polgári jog (kártérítési, és tartozásos ügyek, szerződések megszegése, végrehajtási eljárás, stb.) Kérem, tekintse meg a www.drbenedek.hu címen elérhető honlapomat, ahol a szolgáltatással kapcsolatban minden egyéb részletes információt is megtalálhat, továbbá egyszerűen és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó díjszabásról (az ügyvédi megbízási, illetve munkadíjról), valamint ingyenes online jogi tanácsadást is kérhet.

Dr. Donat Ebert

Dr. Donat Ebert

Webdesign, Webhosting, Suchmaschinenoptimierung: Neun Sprachen, sechs Nationen, aus drei Kontinenten hunderte kleine &mittlere Unternehmen, die mit BitpalastŽ Webdesign erfolgreicher geworden sind: Wo sonst finden Sie solche Referenzen?

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

Dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd

dr. Janicsák Tímea egyéni ügyvéd vagyok, kereskedelmi jogi szakjogász. Teljes körű jogi szolgáltatást nyújtok magyar és angol nyelven. Tevékenységemet több szakértő (könyvelő, ügyvéd, mérnök) partnerem segíti. Irodám az elektronikus cégeljárás ügyintézésével is áll az ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatásaimat leginkább a büntetőjog, polgári peres és nem peres eljárások, ingatlanjog, cégjog és gazdasági jog, illetve ezekkel kapcsolatos ügyekben nyújtom. Működésemről bővebben a Szakterületek oldalon olvashat.

Hirdetés
Dr. Nagy Rajmund

Dr. Nagy Rajmund

Gazdasági, cégjogi, polgári kártérítési jogi területen, az iroda nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfelei a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapják, legyenek akár multinacionális cégek, közép-, kisvállalkozások, vagy külföldi és hazai magánszemélyek. Ügyvéd

Dr. Pazicski Fruzsina ügyvéd

Dr. Pazicski Fruzsina ügyvéd

Felkészült, talpraesett, naprakész ügyvédet keres? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Ügyvédi irodánk rendelkezésére áll család-, társasági-, kártérítési,- ingatlan,- és bűntetőjogi ügyekben.Kiemelt szakterületünk a családjog, azon belül is a válás, a gyermektartás meghatározása, valamint a gyermekelhelyezés lebonyolítása tartozik főbb tevékenységeink közé.Akár eseti konzultációról van szó, akár teljes eljáráson való jogi közreműködésre van szüksége, keressen bátran! Magánszemélyek és cégek részére is rendelkezésre állunk, legyen szó rövidebb, illetve hosszútávú megbízásról! Kérdéseire választ kaphat weboldalunkon, valamint felveheti velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvos, biztosítási szakjogász

Dr. Petrássy Miklós ügyvéd, szakorvos, biztosítási szakjogász

Dr. med. et jur. Petrássy Miklós ügyvéd, biztosítási szakjogász, belgyógyász szakorvos. Orvosi diplomával és szakvizsgával rendelkező ügyvéd, aki kórházban orvosi tevékenységet hosszú éveken át folytatott. Elsődleges szakterületei az egészségügyi (orvosi) jog (kiemelten az orvosi műhiba ügyek), biztosítási és kártérítési jog, ingatlanjog és oktatási jog. Betegek, orvosok, egészségügyi szolgáltatók képviseletét látja el eseti és tartós megbízás alapján polgári peres eljárásokban (orvosi műhibaper, kártérítési per), büntetőügyekben (kizárólag védelem), orvosi műhibákhoz kapcsolódó hatósági eljárásokban és minden olyan ügyben, melyben az egészségügyi szakértelem és orvosi tapasztalat sikerrel kamatoztatható (orvosi műhiba pereken túl társadalombiztosítási /leszázalékolási/ eljárásokban, személyi sérüléssel járó balesetekkel kapcsolatban /közlekedési baleset, munkahelyi baleset/, egészségügyi szolgáltatók, egészségügyi dolgozók, orvosok szerződéskötései stb.) A feltételezett orvosi műhiba miatti eljárás megindítása előtt lehetőség szerint orvos-szakmai szempontból is megítéli az ügyfél esetét, felméri az esélyeket. A klasszikus ügyvédi tevékenységek közül az ingatlan ügyletek bonyolítása ingatlanforgalmi szakjogász közreműködésével történik. Az orvosi műhiba perek mikénti eldőlése jórészt orvosi szakkérdés ...

Dr. Prekopa Orsolya Ügyvédi Iroda

Dr. Prekopa Orsolya Ügyvédi Iroda

Jelenleg a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok ügyfeleim rendelkezésére. Vállalom szerződések készítését (adásvételi-, bérleti-, kölcsön-, ajándékozási szerződés, alapító okirat készítés, tartási, és öröklési szerződés, végrendelet), gazdasági társaságok alapítását, társasági szerződések módosítását, társaságok megszüntetését, társasági dokumentumok készítését, polgári peres ügyekben való képviseletet, peren kívüli ügyek intézését (tanácsadás és képviselet öröklési ügyekben, végrendeletek készítése).

Dr. Rozgonyi Anikó  Ügyvéd Iroda

Dr. Rozgonyi Anikó Ügyvéd Iroda

A Dr. Rozgonyi Anikó Ügyvédi Iroda Budapest XIII. kerületében az Újlipótvárosban található. Vállaljuk magánszemélyek és cégek peres és peren kívüli képviseletét, jogi tanácsadást, cégalapítást, cégmódosítást, e-cégeljárás, ingatlan adásvételi szerződések szerkesztését, külföldi örökségek felkutatását. Bővebb információért látogasson el honlapunkra.

dr. S. horváth Ákos egyéni ügyvéd Sopron

dr. S. horváth Ákos egyéni ügyvéd Sopron

Sopronban, 2014. szeptemberében nyitottam meg ügyvédi irodámat, egyéni ügyvédként. Egy modern, a kor kommunikációs és technikai lehetőségeit kihasználó, ügyfélközpontú, komplex jogi szolgáltatást nyújtó költséghatékony és ezért versenyképes munkadíjat nyújtani tudó iroda kialakítása a cél. Főbb szakterületek: Cégalapítás, cégeljárások, Ingatlanjog, Követelésbehajtás, tartozáselismerés, engedményezés, követelésvásárlás, cégmegbízhatóság.... Elérhetőségek: 9400 Sopron, Frankenburg út 2/D; ugyved@s-akos.hu; Tel: 70/249-5507

Dr.Mogyorósi István ügyvéd ( II.ker.)

Dr.Mogyorósi István ügyvéd ( II.ker.)

Meglévő és leendő Ügyfeleink igényeinek minél komplexebb és magas szintű kiszolgálása, melynek során ötvözzük a klasszikus ügyvédi feladatokat a modern kor kihívásaira is választ adó átgondolt és hatékony jogi tanácsadással. Képviselet polgári perben, gazdasági perben, munkaügyi perben, felszámolási eljárásban. Cégalapítás, cégjog, cégképviselet. Informatikai vállalkozások képviselete, IT szerz˜dések. Adásvételi és egyéb polgári jogi szerz˜dések, munkaszerz˜dések, végrendelet készítés. hagyatéki ügyek

Gaál Edina jogász

Gaál Edina jogász

Dr. Gaál Edina Ügyvédi Iroda, 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. köz 1. IV./1. Ügyvédi irodánk Budapest VI. kerületében található és kifejezetten a családjogra specializálódott. Célunk, hogy magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az iroda működtetése során kollégáink maximális szakmai felkészültsége mellett, a jelenleg elérhető legmagasabb technikai eszközökkel és szolgáltatásokkal, kellemes környezetben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodánk fő szakterülete a családjog, úgy mint például házassági bontóperek, gyermekelhelyezési perek, kapcsolattartási ügyek, apasági perek, gyermektartásdíj perek, örökbefogadási ügyek, szülői felügyeleti jog megszüntetése iránti perek, házassági szerződések készítése. A családjog kapcsán - főleg a házassági vagyonközösséget megszüntető szerződések készítése során - foglalkozunk ingatlanjoggal és társasági joggal. (Az ügyek leírásáról bővebben a Családjog menüpontban olvashat.) Irodánk angol nyelven is vállalja szerződések és okiratok készítését, valamint külföldiek számára magyarországi jogi képviselet ellátását.

Tuti menü