Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mediátorok - tartozás hitel jogi tanácsadás képes leírás - Behajtó.tlap.hu
részletek »

Mediátorok - tartozás hitel jogi tanácsadás - Behajtó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: behajtas.tlap.hu » Mediátorok - tartozás hitel jogi tanácsadás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Békebíró Iroda

Békebíró Iroda

Már Önök is tapasztalták, hogy rokonaik, munkatársaik, barátaik, vagy akár a szomszédjuk problémáikkal, nehézségeikkel megkeresték azt a személyt, aki szerintük békére, kiegyensúlyozottságra törekszik és ezáltal békebíróként eljár közöttük. A vitás kérdések eldöntéséhez, az érdekek érvényesítéséhez nem csupán a bírósági eljárás által lehet eljutni. A 2002. évi LV. törvény lehetővé teszi, hogy jogaik érvényesítése maximum 4 hónap alatt a felek kölcsönös megelégedettségével megtörténjen. Amennyiben akár most, akár a jövőben szükségét érzik munkánknak, úgy kérjük válasszanak a fenti menüpontok közül! Szomszéd viták, béke bírók, mediátorok, nyomozás, békítés bíróság nélkül szabályosan

BKIK XXVII. Mediációs és Jogi koordinációs Osztály

BKIK XXVII. Mediációs és Jogi koordinációs Osztály

Vitarendezés másként - közvetítéssel. A mediáció konfliktushelyzetek békés, peren kívüli feloldása. Sokszor rengeteg pénzt és időt lehet megtakarítani ha az ügyünkhöz felkeresünk egy mediátort, no és persze egyre jobban ismerhetjük a szakmát, hiszen elég népszerű a 'békét bíró' filmsorozat is, ahol a főszereplő egy Mediátor. :) Szomszéd viták, béke bírók, mediátorok, nyomozás, békítés bíróság nélkül szabályosan, tartozások adósság esetén is

Cont Corax Bt.

Cont Corax Bt.

A leghatékonyabban úgy kerülhetjük el a jogvitát, ha megelőzzük. Csak úgy írjon alá szerződést, ha elolvasta, és az egész szöveget érti, és tartalmával egyetért! Ha nem biztos a szöveg jelentésében segítünk azt értelmezni, felhívjuk a figyelmét a problémás pontokra. Nem kerüli el figyelmünket az apróbetűs rész sem. Szomszéd viták, béke bírók, mediátorok, nyomozás, békítés bíróság nélkül szabályosan, tartozás és adósság esetén is behajtás nélkül Mit tehetünk, ha a konfliktus már kialakult? Ha igazunk van az egy jó kiindulási pont, de biztos, hogy egy hosszú, költséges pereskedésbe akarunk kezdeni? A mediáció egy hatékony, olcsó vitarendezési mód. Mi kapcsolatba lépünk a másik féllel és segítünk békés megoldást találni.

DR. NAGY & PARTNER

DR. NAGY & PARTNER

Dr. Nagy &artner Permegelő és Peregyezségi Iroda Szomszéd viták, béke bírók, mediátorok, nyomozás, békítés bíróság nélkül szabályosan, tartozás és adósság esetén is behajtás nélkül Évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkező, nemzetközi összetételű magasan kvalifikált ügyvédekből, jogtanácsosokból nemzetközi polgári jogi mediátorokból álló eredményorientált munkaközösségünkkel teljes körű magán,- és üzletjogi tanácsadási szolgáltatást kínálunk az Európai Unió valamennyi tagországában. Az adott konfliktusos helyzetek megoldásával kapcsolatban megfelelő szakmai és természetesen idegen nyelvi segítséget biztosítunk az első lépések megtételétől az ügyek végső lezárásáig.

Dr. Tallódi Tímea mediátor

Dr. Tallódi Tímea mediátor

Segítő beszélgetések keretében egészséges embereknek nyújtok segítséget a magánéleti- és munkahelyi változási folyamatok során, illetve krízishelyzetekben, hogy a szituációban a számukra legmegfelelőbb megoldást találják meg. Együttműködéseink során a hozzám fordulók önismerete, kommunikációja és problémamegoldó-készsége javul és egy bizalmi légkörben tudjuk együtt feltérképezni a helyzetük lényegét és valódi vágyaikat, majd pedig a lehetséges megoldásokat. Mindeközben támaszt kapnak a problémájuk megoldásához. A konzultáció nem terápia, de hathatós változásokat idéz elő és általában 3-8 ülés javasolt. Ennél rövidebb, és pár üléssel hosszabb közös munka is elképzelhető. Felkészítést állásinterjúra és önismeret fejlesztést egyéni konzultációk keretében vállalok. Keressen valódi megoldást problémáira és találjon támaszra a változási helyzetekben! Ez rövid és hosszú távon is megtérülő, jó cél! Forduljon hozzám bizalommal! Szomszéd viták, béke bírók, mediátorok, nyomozás, békítés bíróság nélkül szabályosan, tartozás és adósság esetén is behajtás nélkül

Inspiral Gazdasági Mediáció

Inspiral Gazdasági Mediáció

Az Inspiral Tanácsadó Kft. vezetője Varga Tamás képzett gazdasági mediátor. Az országban egyedülállóan magas színvonalú felsőfokú gazdasági mediátor képzésen szerezte oklevelét, melyet a berlini Steinbeis Institut International Business Law-val együttműködésben a Német-Magyar Képző Központ Egyesület szervezett.

Kisebbségi Mediációs Intézet | Budapest

Kisebbségi Mediációs Intézet | Budapest

Akkreditált mediátor képzések Képzéseinkben általában csoportban dolgozunk, mert a társas készségek e közegben fejleszthetők a legjobban. Alapvető módszerünk a személyiség- és készségfejlesztés. A tréningek a speciális készségek (mint pl. a konfliktuskezelés, asszertivitás stb.) mellett az önismeretet, az empátia- és toleranciakészséget is fejlesztik. Szomszéd viták, béke bírók, mediátorok, nyomozás, békítés bíróság nélkül szabályosan, tartozás és adósság esetén is behajtás nélkül Mediációs szolgálat Közvetítői tevékenységet elsősorban családi, iskolai, gazdasági, szervezeti, közösségi és kisebbségi konfliktusokban vállalunk. A mediációt család- és csoportterápiában, közvetítésben jártas és az Igazságügyi Minisztérium által vezetett közvetítői jegyzékben is szereplő szakembereink végzik.

Kolozsvári mediációs iroda

Kolozsvári mediációs iroda

Mediere solutie amiabila pentru rezolvarea unor arii largi de conflicte, in interesul si avantajul partilor. Economie de timp, bani si nervi., Medierea solutie amiabila pentru rezolvarea unor arii largi de conflicte, in interesul si avantajul partilor. Economie de timp, bani si nervi.

Konfliktus Mediáció

Konfliktus Mediáció

A válási és párkapcsolati mediáció a konfliktusok gyors, kultúrált és költségkímélő megoldása. A mediáció kiválóan alkalmas arra, hogy segítségével - rendbe hozza "nehéz" kapcsolatát párjával, szüleivel vagy munkatársával, - házasságát méltósággal, békésen zárja le és elkerülje a perrel járó sárdobálást, - "szót értsen" a másik féllel és ezzel elkerülje az évekig húzódó pereskedést, - megvédje gyermekét egy elhelyezési per minden kínjától.

Hirdetés
Major Klára Mediációs Iroda

Major Klára Mediációs Iroda

Választásomban két dolog erősített meg: egyrészt a mentálhigiéné kifejezés lelki egészséget jelent, és meggyőződésem, hogy a saját magunkkal és a más emberekkel való kapcsolatunk nagyban befolyásolja az életminőségünket, akár a testi egészségünket is. Másrészt egyáltalán nem mindegy, hogy az egyéni, vagy a családon belül felmerült problémák milyen módon és mennyi idő alatt oldódnak meg. Számtalan példát ismerhetünk akár a közvetlen környezetünkben is, amikor két ember között olyan konfliktushelyzet áll elő, amelyben ők maguk a megoldást a lehetetlennel tartják egyenértékűnek. A biztos szakmai kézzel, nagy gyakorlati tapasztalattal vezetett mediációs folyamat azonban biztosíték a párkapcsolati, házassági válságok eredményes, hosszútávú megoldására, peres eljárás esetén a működőképes egyezségek megkötésére. mediacio megegyezes lelki tanacsadas peres ugyek rendezes megallapodas

Mediáció

Mediáció

Az alternatív vitarendezés egyik lehetséges módszere a mediáció, amely során a felek egy semleges harmadik fél, a mediátor bevonásával próbálnak saját maguk megoldást találni konfliktusukra. A mediátor nem ad tanácsot és nem dönt, hanem egy módszeres kommunikációs eszközzel segít a probléma mögött álló érdekek és szükségletek feltárásában azért, hogy egy olyan megoldás szülessen, amelyben mindkét fél érdekei érvényre jutnak.

Mihavetz és Társa Mérnöki Iroda (műszaki mediáció)

Mihavetz és Társa Mérnöki Iroda (műszaki mediáció)

z M&s, részletes nevén a Mihavetz és Társai Mérnöki Iroda Betéti Társaság tagjai vezető tervezői jogosultsággal valamint műszaki ellenőri végzettséggel rendelkeznek. Végeznek igazságügyi szakértéseket és épületenergetikai szakértői engedéllyel épületenergetikai tanusítást valamint épületszerkezet hőtechnikai, belsőlégállapot jellemzők méréseit és azok dokumentálását. Tagjai nagy tervezői és kivitelezői gyakorlattal rendelkező professzionális mérnökök. A cég 1998-ban alakult, de tevékenységét más szervezeti formában és összetételben már 1974 óta gyakorolja általában Budapesten, de országos hatáskörrel is. A cég vezetője: Mihavetz Károly okleveles épületgépészmérnök, energiatermelési szakmérnök, igazságügyi szakértő. Tevékenységünket általában önállóan, de estenként több együttműködő gazdasági szervezet kooperációjában végezzük, melyeket a 'Tevékenységünk' menüpont alatt ismerhet meg.

Tuti menü