Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánnyomozók - adósság nyomozók képes leírás - Behajtó.tlap.hu
részletek »

Magánnyomozók - adósság nyomozók - Behajtó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: behajtas.tlap.hu » Magánnyomozók - adósság nyomozók
Keresés
Találatok száma - 22 db
Apolló-07 - hiteles nyomozó

Apolló-07 - hiteles nyomozó

Az Apolló-07 Kft azzal a céllal alakult, hogy a naponta végzett munka és ennek során szerzett tapasztalatok alapján a legjobb személy-és vagyonőröket, valamint szakembereket egy csapatba gyűjtve meghatározó biztonsági cég legyen Komárom-Esztergom megyében, majd az országban is. Megalakulása óta azonos tulajdonosi és vezetői kör irányításával jelentős rendészeti és egyéb őrzésvédelmi feladatokat lát el a mennyiségi és minőségi követelményeket szem előtt tartva. A vezetői állomány magasan képzett, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A személyi állomány jól felkészült, megfelelő elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata van. Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek Az Apolló-07 Kft a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény felhatalmazása alapján kiadott 24/1998. (VI.2.) BM rendelet szerint komplex személy-és vagyonvédelmi feladatokat láthat el minden vonatkozásban eleget tesz és megfelel az 1998. évi IV. törvényben foglalt követelményeknek és ennek megfelelően rendelkezik a tevékenységhez szükséges engedélyekkel.

Baráth és Partnerei Magánnyomozás

Baráth és Partnerei Magánnyomozás

Mit csinál a nyomozó? A magánnyomozás kifejezést manapság szinte mindenki olvasta már. Viszont azt kevesen tudják, hogy nagyon sok magánnyomozással kapcsolatos ügy egy széken ülve kerül megfejtésre. A nyomozónak ugyanis olyan adatbankokhoz van jogosultsága, amik számos esetkor önmagukban elegek egy-két ügy megoldásához. Ez a könnyebb nyomozó munka. Viszont ha egy magánnyomozás során terepmunka is szükséges, akkor meghatározó, hogy profi nyomozó embereket kérjünk fel a munkára. A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Iroda weboldalán Önnek is lehetősége van ajánlatot kérni magánnyomozásról.

Derik Hungária Magánnyomozó

Derik Hungária Magánnyomozó

DERIK Hungária Biztonságvédelmi és Magányomozó Kft. Éloeros és technikai vagyonvédelem, magánnyomozás. Jelmondatunk: Diszkrét védelem, garantált biztonság. Cégünk fő tevékenysége az élőerős őrzésvédelem, a magánnyomozás, takarítás, riasztórendszerek, videokamerás megfigyelőrendszerek, PC alapú kombinált megfigyelőrendszerek értékesítése és távfelügyelete. Az értesítéses riasztórendszer távfelügyelettől a kombinált (riasztó - kamerarendszer - élőerő - karbantartás) prémium kategóriás csomagokig banki szintű biztonságot valósíthat meg üzletében, otthonában, telephelyén.

DRACO

DRACO

Cégünk vezetése több éves rendvédelmi szervnél végzett szakmai gyakorlat, valamint személy és vagyonvédelmi tevékenységben szerzett szakmai tapasztalatai megszerzését követően döntött a magánnyomozás, vagyonvédelem és rendészeti tevékenység privát szférában történő végzése mellett. Nem titkolt célunk, hogy a több éves tapasztalatok birtokában az Önök elvárásainak és igényeinek mind szakmailag, mind pedig emberileg tökéletesen megfelelve nyújtsunk olyan szolgáltatást, mely elsősorban a magánszemélyek, illetve azok tulajdonának professzionális megóvására irányul. Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek

GÉTA-Express Adósságrendező és Szolgáltató

GÉTA-Express Adósságrendező és Szolgáltató

Diszkrét információszerzés, adatgyűjtés, ellenőrzés, nyomozás. Eltűnt személyek tartózkodási helyének felkutatása. Cégek, személyek vagyonának felderítése, tagok felkutatása. Megbízhatóság ellenőrzése és környezettanulmány elkészítése. Üzlet, vagy szerződéskötést megelőző információgyűjtés, kockázati felmérés és kockázatelemzés.

Hajszky Ernő magánnyomozó

Hajszky Ernő magánnyomozó

Haiszky Ernő - magánnyomozó, magánnyomozók, magánnyomozás iroda Először is azért, mert biztos vagyok a tudásomban, az egyik nemzetbiztonsági szolgálat operatív részlegénél szerzett szakmai, továbbá több éves magánnyomozó gyakorlatomban. Bízom személyes képességeimben, a velem közösen dolgozó szakemberek hozzáértésében, ezért nálunk az Ön kérdéseire, problémáira korrekt, szakmailag megalapozott válaszokat, megoldási javaslatokat, szerződéskötés esetén pedig a kívánt eredményt kapja meg.

ITAMOL Magánnyomozó Iroda

ITAMOL Magánnyomozó Iroda

Magánnyomozó Iroda 8 különböző területre specializálódott magánnyomozóval, saját laboratóriumi és jogi háttérrel, nemzetközi bűnüldözői és hazai nemzetbiztonsági tapasztalattal. Ha Ön úgy gondolja, hogy Magánnyomozóra van szüksége, az azt jelenti, hogy Önnek személyes vagy üzleti ügyeiben olyan komoly problémája adódott, amely szakértői közreműködést igényel. Magánnyomozóink úgy vélik, hogy egy bizonyíték vagy egy információ képest megvédeni Önt, családját és cégét. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a háttérvizsgálatok, környezettanulmányok (KT-k), élet- vagy házastársi életmódvizsgálatok, kikérdezések, peres eljárásokhoz felhasznál bizonyítékok gyűjtésében és adatgyűjtésben. Munkáink elvégzéséhez nagy segítséget nyújtanak partnereink, mind jogi, mind szakértői területeken, ezzel biztosítva hogy az Ön problémája a lehető leghatékonyabban legyen rendezve. Ha gondja adódott párjával, családtagjával, üzleti partnerével, vagy csak úgy érzi bármilyen okból veszélyben van, hívjon bizalommal. Ön elmondja a problémáját, és munkatársaink közül az fogja kézbe venni a problémát, akinek a legnagyobb szakmai tapasztalata van az adott területen.

Justice Security

Justice Security

Együttműködésünk kezdete óta nagyságrendekkel javultak leltáreredményeink. A JS rendszerben gondolkodásának köszönhetően csökkenthetővé váltak az őrzési költségeink is. Rugalmasan állnak a feladatokhoz, proaktívan kezelik a problémákat, így nyugodtan tudunk az alaptevékenységünkkel, azaz a kereskedelemmel foglalkozni.

Kiss Péter magánnyomozó

Kiss Péter magánnyomozó

Eltünt személyek felkutása. Eltünt tárgyak felkutatása. Cégek (Kft, Bt, Kkt, Rt, vállalkozások) átalakulása, vagyonának felderítése, tagok felkutatása. Vagyoni felmérés. Tartozások rendezése (a köztudatban vett pénzbehajtás TV-es eszközökkel), kétes kintlévőségek, perenkívüli vagy pert megelőző felmérése. Cégek, magánszemélyek átvilágítása (KT). Céginformáció, tulajdoni lap beszerzése. Lehallgató (poloska), rejtett kamera felderítése, telepítése. Követés, vagy annak gyanúja esetén leleplezése. Férj, feleség, szerető életvitelének felderítése. Alkalmazni kívánt személy megbízhatóságának ellenőrzése. Üzlet, vagy szerződéskötést megelőző információ gyűjtés (erkölcsi, anyagi). Ingó vagy ingatlanvásárlást megelőző tulajdonjog megállapítás. Pénz és értékszállítás kisérése, fegyveres biztosítása. Személybiztonság érdekében személy kisérése, védelme. Törvényekbe ütköző cselekmények megállapítása, felderítése a szakhatóságokkal a TV-ben meghatározottak betartásával. Szaktanácsadói, szakértői vélemények beszerzése. Ügyvédi közreműködés. Nemzetközi ügyeben az illetékes ország szakembereivel a kapcsolat megteremtése. Tárgyi és személyi bizonyítékok beszerzése. Vagyon védelem (eseti, vagy állandó jeleggel). Biztonság technika (felmérés, telepítés). Titoktartás. Szaktanácsadá s.

Hirdetés
LEX

LEX

A Next-Faktor Zrt. kisebbségi tulajdonosa a Takarékbank Zrt. megvásárolta a többségi tulajdonos VR Factorem GmbH részvénycsomagját, és immár társaságunk 100%-os tulajdonosa. A tulajdonosváltással párhuzamosan megváltozott társaságunk neve és székhelye is. Társaságunk új neve: Takarék Faktorház Zrt. , székhelye: 1122 Budapest, Pethényi köz 10. A fenti változások semmilyen módon nem befolyásolják a korábban létrejött jogviszonyokat, hiszen nem új jogi személy jött létre, csupán a társaságunk neve változott meg. Társaságunk menedzsmentje is változatlan, és munkatársaink továbbra is készséggel állnak rendelkezésükre. Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek A tulajdonosváltás nem jelent korábbi üzletpolitikánktól való eltérést, továbbra is a legmagasabb színvonalú faktoring szolgáltatást kívánjuk biztosítani ügyfeleinknek, a magyar kis és középvállalkozásoknak. Biztosak vagyunk abban, hogy a Takarékbankkal és annak többségi tulajdonosaival, az Integrált Takarékszövetkezetekkel való egyre szélesebb körű együttműködés ügyfeleink számára is érezhető előnyöket, és még teljesebb kiszolgálást biztosít majd.

Magánnyomozás

Magánnyomozás

Magánnyomozót keres, de nincs elképzelése, kihez forduljon, rendszerünk segítségével most megtalálhatja a megfelelő nyomozó irodát akár az Ön megyéjében is. Magánnyomozó irodáink segítenek Önnek a legkülönfélébb problémáik felderítésében. Magánnyomozók tevékenyésgi köréről bővebben a szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat. Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek

Magyar Detektív Szövetség

Magyar Detektív Szövetség

1990-ben a rendszerváltással egy időben, a magántulajdon és magángazdálkodás valamint gazdasági társaságok elterjedésével, a körbetartozások felszámolásának igényével a vagyonvédelem személyi és technikai ellátásával párhuzamosan megjelent a magánnyomozás, illetve a magánnyomozók iránti kereslet. Ezt a munkát, képzettségük és tapasztalatuk alapján a rendőrségtől - nyugdíjazás, vagy átszervezés folytán - kikerült rendőrök kezdték felvállalni. Kezdetekkor e tevékenységet törvény és rendeletek híján hivatalosan még nem is nevezték magánnyomozásnak. Ebben az időben tevékenységi kőrként; információgyűjtés, céginformáció, anyagi viszonyok felmérése, adósságszolgálat és ehhez hasonló tevékenységeket lehetett feltüntetni az egyéni vállalkozói vagy gazdasági társasági tevékenységek között. A magánnyomozói munka iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozott, melyet egyre többen kezdtek végezni - nyomozói szakmai tudás nélkül is - speciális szabályozás nélkül. Ezért néhány, magánnyomozással foglalkozó nyugállományú rendőrtiszt, élükön dr. Láposi Lőrinc - nyugállományú r. altábornagy, az ORFK. volt bűnügyi főigazgatója - arra az elhatározásra jutott, hogy egy szakmai szövetségbe össze kellene fogni a magánnyomozással foglalkozó személyeket és gazdasági társaságokat. Fontosnak tartották a magánnyomozói munka szabályozottá tételét és az ezzel foglalkozó személyekkel szemben elvárható követelmény

Pajzs Holding nyomozás

Pajzs Holding nyomozás

A biztonsági szolgálat folyamatosan működő, fokozottan veszélyeztetett telephelyek, létesítmények képesített, formaruhás személy- és vagyonőrökkel történő védelmét jelenti. Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek A biztonsági szolgálat képzett, gyakorlott és ellenőrzött munkatársaival végzett őrzés rendkívül rugalmas módon reagál a veszélyhelyzetekre, a biztonsági őrök a feladat jellegétől, a veszélyeztetettségtől függően szerelhetők fel védelmi eszközökkel (könnygázszóró palack, gumibot, őrkutya, lőfegyver). Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek

Perfect Loyd

Perfect Loyd

Möchten Sie mehr wissen? Unser Ziel ist vor allem – und im Interesse der Vorbereitung von richtigen Entscheidungen – die volle Informierung und Beratung unserer Auftraggeber im Bezug auf das Wirtschafts- und Privatleben.

Poliscope Detektív Iroda

Poliscope Detektív Iroda

Üzleti partnerek feltérképezése, fizetőképesség vizsgálat, pénzbehajtás, bizonyíték beszerzés házasságtörés esetén! Környezettanulmány, titkos követés, dokumentálás. Polygraf és DNS vizsgálat! Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek

Privest Magánnyomozó és követelés-kezelő Kft.

Privest Magánnyomozó és követelés-kezelő Kft.

A Privest Magánnyomozó és követelés-kezelő Kft. magas színvonalon nyújt szolgáltatásokat a magánnyomozás és követeléskezelés területén. A magánnyomozó iroda Debrecen belvárosában helyezkedik el, de az egész ország területén és igény esetén külföldön is vállalunk megbízásokat. Tevékenységeink során minden esetben diszkréten és precízen járunk el, a törvényes keretek között elérhető eszközök, módszerek és információk felhasználásával. Profilunk fontos részét képezi a követeléskezelés és követelésbehajtás, amelyek során már a szerződéskötés előtt hasznos információkkal látjuk el megrendelőnket, hogy eredményesen folytathassa le üzleti tevékenységét. A követelésbehajtás esetén a célunk, hogy megbízóink a legkedvezőbb feltételek mellett juthassanak hozzá követeléseikhez. Cégünk kiemelten foglalkozik továbbá még lojalitás vizsgálattal, üzleti partner átvilágításával és eltűnt személy felkutatásával is.

Puskás Magánnyomozó Iroda

Puskás Magánnyomozó Iroda

Magánnyomozó iroda az élet minden területére. Partnerhűség, házasságtörés ellenőrzése, titkos figyelés, követés, azok dokumentálása, eltűnés, adatgyűjtés, tanúk felkutatása, drogproblémák kezelése, drogsegély, személy- és vagyonvédelem, munkaadói érdekvédelem, továbbá a magánnyomozás speciális feladatai.

Tuti menü