Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Behajtó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Behajtó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: behajtas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 148 db
A kintlévőségkezelés gyakorlata (e-book)

A kintlévőségkezelés gyakorlata (e-book)

Ingyenes e-book letöltés: Alapeszközök és módszerek, amelyek segítségével hatékonyan megelőzheted kintlévőségeid veszélyes mértékű kialakulását. Gyakorlati összefoglaló a vállalkozó nyelvén. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől

A Megbízható Ügyvédi Iroda

A Megbízható Ügyvédi Iroda

Megbízható, gyors, pontos, eredményes jogi képviselőt, ügyvédet, ügyvédi irodát keres? A Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi Iroda 2004-től segíti megbízóit, partnereit megbízható jogi tanácsaival. Mi odafigyelünk Önre! Ügyét nem futószalagon kezeljük, hanem Önnel egyeztetve, az Ön igényeit figyelembe véve segítünk. Gyors, pontos tájékoztatással, a határidők betartásával igyekszünk eredményt elérni. Nálunk Ön is tudja, hogy mikor mi történik. Lényegesnek tartjuk olyan megoldási lehetőségek ismertetését, melyek fontosak vagy nélkülözhetetlenek megalapozott jogi döntések kialakításához. Az Ön érdekeinek képviselete határozza meg a munkánk, és célunk olyan közvetlen kapcsolat kialakítása, mely valódi együttműködést eredményez. Az ügyvédi iroda munkája megbízóink, partnereink véleménye alapján megbízható, gyors, pontos és alapos. Irodánkban korrekt hozzáállás mellett készséges, segítőkész munkatársakkal együttműködve intézheti jogi ügyeit. Irodánk a belvárosban, a Tátra utcában a Vígszínház és a Jászai Mari tér között található.

Adósságbehajtás

Adósságbehajtás

Szeretné kintlévőségeit minél hamarabb magánál tudni? Nem tudja, hogyan bírja adósait fizetésre? Akkor fordlujon a Forrás Center Tanácsadó Iroda szakembereihez, akik cégek és magánemberek számára kínálják szolgáltatásaikat. Felejtse el az agresszív verőlegényeket, a megfélelmlítést és a fizikai erőszakot. A Forrás Center Tanácsadó Iroda munkatársai kulturáltan, legálisan, mégis hatékony eszközökkel és módszerekkel veszik rá adósait a fizetésre. Tudjon meg többet szolgáltatásaikról, vegye fel velük a kapcsolatot!

Adószakértő ügyvéd - Dr. Gaál András

Adószakértő ügyvéd - Dr. Gaál András

Ügyvédi irodánk elsősorban Adóellenőrzési ügyekre (vagyonosodási vizsgálat, visszaigénylendő áfa, beragadt áfa, jövedéki ügyek, szerződések adójogi megítélése, felszámolás, könyvelési és adójogi cégátvilágítási ügyek) területén előforduló esetek megoldására vállal megbízásokat, de ezeken kívül leendő ügyfeleink a klasszikus ügyvédi feladatokkal is nagy biztonsággal fordulhatnak hozzánk.

Állami Számvevőszék hírek

Állami Számvevőszék hírek

Értesüljön frissen a Magyar gazdaság piaci helyzetéről és az Állami Számvevőszék tevékenységéről. A Tőzsdeiskola gazdasági híreinek segítségével mindig naprakész és tájékozott lehet a legfontosabb eseményekről a Magyar piac körül és mindig megtalálhatja az Önnek szükséges és legkedvezőbb befektetéseket.

Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa

Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa

A büntetésüket letöltő elítéltek visszailleszkedésének elősegítése aktív magatartást, és ráfordításokat is követel mind az államtól, mind a társadalomtól. Az állam nem hagyatkozhat ebben kizárólag a civil szervezetek önkéntes tevékenységére. Szabó Máté ombudsman büntetés-végrehajtást vizsgáló projektjének részeként a volt elítéltek pártfogó felügyeletének, utógondozásának, illetve foglalkoztatásának fontosságára hívta fel az érintett állami szervek figyelmét.

Antik jogi könyvek

Antik jogi könyvek

Online antikvárium. Antik könyvek, térképek, metszetek, képeslapok és egyéb papírrégiségek online áruháza Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől - midenre van megoldás a régi könyvekben

Apolló-07 - hiteles nyomozó

Apolló-07 - hiteles nyomozó

Az Apolló-07 Kft azzal a céllal alakult, hogy a naponta végzett munka és ennek során szerzett tapasztalatok alapján a legjobb személy-és vagyonőröket, valamint szakembereket egy csapatba gyűjtve meghatározó biztonsági cég legyen Komárom-Esztergom megyében, majd az országban is. Megalakulása óta azonos tulajdonosi és vezetői kör irányításával jelentős rendészeti és egyéb őrzésvédelmi feladatokat lát el a mennyiségi és minőségi követelményeket szem előtt tartva. A vezetői állomány magasan képzett, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A személyi állomány jól felkészült, megfelelő elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata van. Magánnyomozó, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek Az Apolló-07 Kft a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény felhatalmazása alapján kiadott 24/1998. (VI.2.) BM rendelet szerint komplex személy-és vagyonvédelmi feladatokat láthat el minden vonatkozásban eleget tesz és megfelel az 1998. évi IV. törvényben foglalt követelményeknek és ennek megfelelően rendelkezik a tevékenységhez szükséges engedélyekkel.

Apport Kft.

Apport Kft.

Az Apport Kft. szakemberei a hozzájuk forduló vállalkozások, cégek számára javaslatot tesznek a problémák feltárása, megoldási folyamatai során. Komplex megoldási tervet javasolnak, megkönnyítik döntéseit. A felszámolási eljárások, végelszámolási és csődeljárási folyamatok menedzselése mellett tevékenységük jelentős részét cégek, vállalkozások válságkezelése terén végzik a mindennapokban. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől Tapasztalt, független szakembereik az etikai normák betartása mellett teljes odaadással működnek együtt az Ön vállalkozása probléma megoldási folyamatai során. Vállalkozásszervezési és reorganizációs tanácsadás, válságmenedzsment, felszámolási eljárások bonyolítása.

Hirdetés
Bankgarancia szolgáltatás - hitel

Bankgarancia szolgáltatás - hitel

A pályázati kezességvállalás az Európai Uniós támogatásokhoz kapcsolódó biztosítéki forma, amelyet a Start Zrt. hazai kis- és középvállalkozások számára nyújt. Amennyiben a pályázó a támogatási szerződésben foglaltakat nem, vagy nem megfelelően teljesíti, és ennek következtében támogatási összeg visszakövetelésére kerül sor, a Start Zrt. a vállalt összeghatárig kifizetést teljesít. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől A Start Zrt. minimum 15 és maximum 200 millió forint összegben vállal kezességet, legfeljebb 7 éves időtartamra.

banki hitelek

banki hitelek

Tájékozódjon egyszerűen és gyorsan a hitelekről, és a kölcsönökről: fontos, és hasznos információkat, találhat meg, és így könnyen kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő és legjobb hitelt. Weblapunkon hitelek online is igényelhetőek a nap huszonnégy órájában bármikor, lakásában ülve, csupán pár kattintás elvégzésével. Honlapunkon szeretnénk vendégeinket széles kínálattal ellátni, ha partnerünknek nincs elég ideje, vagy más okból kifolyólag nem tud belátogatni irodánkba, esetleg jobbnak optimálisabbnak gondolja, akkor hitelek online is intézhetők. Csak pár adat pontos leírása szükséges ahhoz, hogy az igényelt pénzre szert tegyen. Weblapunkon nem csupán a kölcsön igénylés benyújtás online ügyintézésére van lehetőség, a mellett egyéb ügyek, biztosítások, befektetések is elintézhetők.

Baráth és Partnerei Magánnyomozás

Baráth és Partnerei Magánnyomozás

Mit csinál a nyomozó? A magánnyomozás kifejezést manapság szinte mindenki olvasta már. Viszont azt kevesen tudják, hogy nagyon sok magánnyomozással kapcsolatos ügy egy széken ülve kerül megfejtésre. A nyomozónak ugyanis olyan adatbankokhoz van jogosultsága, amik számos esetkor önmagukban elegek egy-két ügy megoldásához. Ez a könnyebb nyomozó munka. Viszont ha egy magánnyomozás során terepmunka is szükséges, akkor meghatározó, hogy profi nyomozó embereket kérjünk fel a munkára. A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Iroda weboldalán Önnek is lehetősége van ajánlatot kérni magánnyomozásról.

Bástya-Őr Objektum Kft.

Bástya-Őr Objektum Kft.

A Bástya-Őr Kft. 2000-ben alakult és kezdte meg munkáját. Alapításakor a rendőrségnél, illetve más vagyonvédelmi cégeknél tapasztalatokat szerzett szakemberek részvételével jött létre, amely garantálja a professzionális munkát. Hitel, magán hitel, kölcsön, uzsora nélkül, gyorsan hitel, hitelt szeretne de nincs fedezet, hitel képteleneknek hitel nincs mert kell fedezet minden hitel kölcsön hátterének, hitel hitel A Bástya-Őr Kft. azért jött létre, hogy tevékenységével a napjainkban tapasztalható bűnözési hullám ellenére megvédje ügyfeleit attól, hogy esetleges bűncselekmény célpontjává, áldozatává, váljanak.

Bátki Pál Ügyvédi Iroda

Bátki Pál Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi pályán nagyapámat követem, és praxisomban követni szeretném azt a minőséget, amit az emlékében élő hagyomány megkövetel. A pályát ügyvédjelöltként kezdtem, majd az Igazságügyi Minisztériumban dolgoztam európai uniós, később pedig nemzetközi büntetőjogi területen. A saját ügyvédi irodámat 2008-ban nyitottam meg. Bár sokan sokféleképp vélekednek az ügyvédség társadalmi szerepéről, én ügyvédi munkám során azt tapasztalom, hogy a lelkiismeretesen végzett ügyvédi tevékenység az egyik legfelelősebb, és leghasznosabb társadalmi hivatás. Ha mi, ügyvédek jól végezzük a dolgunkat, akkor emberi sorsokon tudunk javítani, ádáz konfliktusokat tudunk elsimítani, és van hogy vissza tudjuk adni emberek hitét az igazságban. Ha nem is tudunk mindig segíteni, ügyvédi felelősségünk, hogy ezt úgy képviseljük ügyfelünk előtt, hogy az jogkeresésében őt megnyugtassa, és megóvja benne a törvények tiszteletét. Az ügyvédi praxis mellett 2006 óta oktatok jogot magyarul és angolul az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán, 2008 óta pedig a Jogi Szakvizsgabizottság cenzoraként büntetőjogból, illetve büntető-eljárásjogból vizsgáztatok.

Behajtás - ingyenes ajánlatkérés

Behajtás - ingyenes ajánlatkérés

Kintlévősége van, de nem tudja kihez forduljon? Nem fizették ki lejárt számláját? Tartoznak Önnek, de nem akarják rendezni? Ön jó helyen jár! Lehetősége van ajánlatot kérni regisztrált behajtó cégektől kintlévősége rendezése ügyében. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől Minél előbb kér ajánlatot, annál nagyobb az esély a sikeres behajtásra.

Behajtás adósság rendezés hatékonyan

Behajtás adósság rendezés hatékonyan

Tartoznak Önnek, vagy cégének? Kevés esélyt lát arra, hogy valamikor is kiegyenlítésre kerül a fennálló tartozás? Akkor vegye igénybe az Első Magyar Könyvelő és Pályázatíró Kft. behajtás és kintlévőség kezelés szolgáltatását! Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől Mi behajtjuk fennálló követelését elektronikus fizetési meghagyás kibocsátásával. Tegyen próbára minket és igényelje szolgáltatásainkat!

Béhm Ügyvédi iroda

Béhm Ügyvédi iroda

A Béhm Ügyvédi Iroda 1998-ban alakult. A három jogász munkatárs munkáját ügyvédi társulás alapján más ügyvédek, ügyintézők és külső szakemberek segítik. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől

Tuti menü