Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faktorcégek - hitel és adósság faktorálás képes leírás - Behajtó.tlap.hu
részletek »

Faktorcégek - hitel és adósság faktorálás - Behajtó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: behajtas.tlap.hu » Faktorcégek - hitel és adósság faktorálás
Keresés
Találatok száma - 11 db
CE Faktor a követeléskezelő faktor

CE Faktor a követeléskezelő faktor

A CE Faktor a követeléseket bruttó értéken vásárolja meg. A számlaérték jelentős hányadát előre kifizeti, a fennmaradó összeggel pedig - a költségek levonása után - a vevő fizetésekor számol el. Tevékenységünk során figyelemmel kísérjük a számlák lejáratát, rendszeresen küldünk fizetési felszólításokat, igény esetén peresítünk, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknektovábbá szakmai tapasztalatainkkal segítjük a vitás ügyek rendezését.

Cívis Credit követelés faktorálás

Cívis Credit követelés faktorálás

A Cívis Credit Zrt. 1997. február 18-án alakult, pénzügyi vállalkozásként. Az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet 390/1997. számú 1997. július 4-én kelt határozatában adott engedélyt, az alábbiak szerint: A Felügyelet a Cívis Credit Zrt. számára engedélyezi: :: A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény (Hpt.) 3.§ (1) bekezdésének b.) pontjában meghatározott pénzkölcsön nyújtása - beleértve a faktoring tevékenységet, a (Hpt.) 3. § (1) bekezdésének c) pontjában meghatározott pénzügyi lízing, és a (Hpt.) 3. § (1) bekezdésének h) pontjában meghatározott pénzügyi szolgáltatás közvetítése (ügynöki tevékenység) pénzügyi szolgáltatások, tevékenységek végzését. :: Az Zrt. a Hpt. 3. § (1) bekezdésének h) pontjában meghatározott pénzügyi szolgáltatás közvetítése (ügynöki tevékenység) pénzügyi szolgáltatást csak hitelintézettel kötött, az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyelet által engedélyezett megbízási szerződés alapján végezheti. A társaság jegyzett tőkéje 50.000 eFt, 2006. évben saját tőkéje 409.912 eFt. A Cívis Credit Zrt. alkalmazásában állók összlétszáma 49 fő. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek

Debt-Invest - hitel és adósság kezelés

Debt-Invest - hitel és adósság kezelés

faktor, faktorcég, faktoring, faktorálás, lízing, számlaelőfinanszírozás, követelésvásárlás, hitel, rövidlejáratúhitel, finanszírozás, pénzügyiszolgáltatás, faktoréshitel, vállalatihitel, előfinanszírozás, faktorcég, faktoringszolgáltató, viszontgarancia, likviditásjavítás, követelésfinanszírozás, forgóeszközfinanszírozás, Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek vevőikövetelés

Díjbeszedő Faktorház követeléskezelő

Díjbeszedő Faktorház követeléskezelő

Díjbeszedő Faktorház Zrt. 2010 A Díjbeszedő Holding Zrt. 66%-ot meghaladó részesedést szerez Romániában a TipoHolding S.A. részvénytársaságban, közvetett részesedést szerezve ezzel a TipoOffset S.R.L. offszetnyomdában, a TipoDirect S.R.L. megszemélyesített küldeményeket előállító nyomdában, valamint utóbbi moldovai leányvállalatában, s ezzel Romániában és Moldovában is belép a megszemélyesített küldemények piacára. A DBR Holding S.A. kizárólagos részesedést szerez a romániai GPV Mail Services S.R.L. megszemélyesített küldeményeket előállító nyomdában, tovább erősítve ezzel jelenlétét a román piacon. 2010 A FOLD-R Zrt. 2010. december 31-i hatállyal jogutódlással beolvadt a Díjbeszedő Nyomda Zrt.-be. 2011. január 10. A DBR Holding S.A. értékesíti a GPV Mail Services S.R.L. nyomdában fennálló 50%-os üzletrészét az Állami Nyomda Nyrt. számára, ezzel egyidejűleg a két társaság stratégiai megállapodást ír alá a román piacon történő együttműködés tárgyában.

e-F@ktor Zrt. - követelés faktorálás

e-F@ktor Zrt. - követelés faktorálás

A társaság még ma is viszonylag kis létszámmal, ám igen magas szakmai színvonalon, személyre/üzletre szabottan végzi a faktorálási tevékenységet. Bár főprofilunknak a faktorálást tekintjük, a közeljövőben tervezzük a pénzügyi szolgáltatási tevékenység kibővítését. Munkánk eredményességét mutatja, hogy a 2009. évben a faktorált éves forgalmunk elérte a 9 milliárd forintot, a társaság saját tőkéje pedig meghaladja a 200 millió forintot. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek Gazdálkodásunkhoz bankok, valamint takarékszövetkezetek biztosítanak megfelelő forrást.

GLOBAL Faktor követelés faktoráló

GLOBAL Faktor követelés faktoráló

A magyar vállalatok forgótőkéje jórészt kifizetetlen számlákban testesül meg. A sorbanállás miatt kialakult pénzhiányt elsősorban rövid lejáratú bankhitellel igyekeznek a vállalkozások megoldani: eladóként a be nem folyt, vevőként a még kifizetetlen összegek finanszírozására. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek A napi cash-flow problémák megoldására azonban létezik egy másik, világszerte széles körben elterjedt, Magyarországon mégis alig ismert lehetőség. Ez a faktoring vagy követelésfinanszírozás, amelynek lényege a hosszú fizetési határidők miatt a követelésekben rekedt tőke folyamatos készpénzre váltása, továbbá a követeléskezelés hatékonyabbá és eredményesebbé tétele.

HÓDinvest-FAKTOR Pénzügyi Zrt.

HÓDinvest-FAKTOR Pénzügyi Zrt.

A faktoring atipikus, tehát a Polgári Törvénykönyv szerint nem nevesített szerződésfajta. A Ptk. 328-333. §-ában szabályozott engedményezésnek felel meg. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek A nemzetközi faktoring-ügyletekre az Ottawában, 1988. május 28-án kelt UNIDROIT Egyezmény vonatkozik, amelyet a magyar jog is törvényileg (1997. évi LXXXV. tv.) szabályai közé iktatott. A hazai piacon tevékenykedő faktoring cégek törvényes működését a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ellenőrzi. Csak a Felügyelet által kiadott engedéllyel végezhető ez a tevékenység, a Hitelintézetekről és Pénzügyi Vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezései szerint.

Innova Invest Zrt. adósság kezelés

Innova Invest Zrt. adósság kezelés

Az INNOVA-INVEST Pénzügyi Zrt. 2004-ben alakult pénzügyi szolgáltató; elsősorban mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási problémáinak áthidalására kíván segítséget nyújtani hitel- és követelés vásárlási konstrukcióival. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek Társaságunk külföldi vásárlókat megcélzó magyarországi kereskedők figyelmébe ajánlja a világ legjelentősebb és legismertebb áfa visszatérítési (Tax Free) rendszerét, melynek kizárólagos magyarországi képviselője.

Lánchíd Hitel és Faktor Zrt.

Lánchíd Hitel és Faktor Zrt.

Míg az első évek fő tevékenységét a faktorálás és a követelésvásárlás jelentette, 2004-től fokozatosan a jelzáloghitelezés vette át a főszerepet. A hitelezés kezdetben egy takarékszövetkezeti bank B típusú ügynökeként sikeresen végzett közvetítői tevékenységben merült ki. A piaci tapasztalatok birtokában a cégtulajdonosok a tevékenységi kör további bővítése és az ehhez szükséges átalakulás mellett döntöttek. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek A kibővített engedélyt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletétől 2004 novemberében kapta meg a cég (engedély száma: I/E-238/2004). 2005 óta a Társaság mögött az MKB Bank Zrt. által biztosított refinanszírozási keret áll, amelynek segítségével ügyfeleink hiteligényét messzemenőkig ki tudjuk elégíteni. Meglévő és leendő ügyfeleinket személyes ügyintézéssel budapesti irodaházunkban (1126 Budapest, Tóth Lőrinc u. 41.) várjuk, de hiteltermékeink együttmuködő ügynökeinken és elektronikus kapcsolaton keresztül az egész ország területén elérhetőek Cégünk faktor tevékenységet eseti alapon, egyedi megkeresésre végez. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek

Hirdetés
Magyar Követeléskezelő Zrt.

Magyar Követeléskezelő Zrt.

Az MKK Zrt. stratégiai célkitűzéseinek leglényesebb eleme a hagyományos követeléskezelési profil fenntartása és bővítése, valamint az üzleti faktoring tevékenység kiszélesítése. Az MKK Zrt. célja, hogy az elkövetkező évek során a társaság egyre hatékonyabb legyen és egyre jelentősebb szerepet vállaljon az úgynevezett work-out és közvetítői tevékenység keretében az alapító MFB Zrt.-től és a stratégiai csoport más tagjaitól átvett követelések kezelésében, monitoringozásában és értékesítésében, s ezzel a kormányzati gazdaságpolitika megvalósítását szolgáló intézményrendszer részeként tevékeny szerepet vállaljon a költségvetési erőforrások felhasználásának ellenőrizhetőbbé, átláthatóbbá tételében. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek Az MKK Zrt. - stratégiai célkitűzésének szellemében, a korábbi üzleti kapcsolat fenntartása mellett - az elmúlt két évben számos egyedi követelést vett át - és várhatóan vesz át a jövőben is - az MFB Zrt.-től, számottevően tehermentesítve ezzel az anyacéget. Emellett fontos stratégiai szempont a követeléskezelés területén a múltban kialakított üzleti kapcsolatok (NAV, Garantiqa, kereskedelmi bankok, stb.) fenntartása, fejlesztése, mely a társaság jövőbeli stabilitásának egyik meghatározó eleme.

Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesülete

Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesülete

Egyesületünk a pénzügyi vállalkozások szakmai és általános érdekképviseleti szerve. Tagjaink olyan PSZÁF engedéllyel rendelkező pénzügyi vállalkozások, akik tevékenységük során csak és kizárólag egy vagy több pénzügyi szolgáltatást végeznek. Követelés behajtása, adósságok faktorálása, tartozás eladása hiteles faktorcégnek, hitelek kiadása adóssággal rendelkezőknek A PVOE minden pénzügyi vállalkozást próbál képviselni, és az érdekében lobbi tevékenységet ellátni. Ezt szimbolizálja logónk is, amely egyesületi tagjaink tevékenységének sokféleségére utal. Tagjaink között vannak hitel és kölcsön nyújtásával, lízinggel, faktoringgal, zálogházi tevékenységgel foglalkozó cégek, valamint olyan tagjaink is vannak, akik pénzügyi ügynöki tevékenységet végeznek a bankközi pénzpiacon.

Tuti menü