Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos képes leírás - Behajtó.tlap.hu
részletek »

Hasznos - Behajtó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: behajtas.tlap.hu » Hasznos
Keresés
Találatok száma - 6 db
Állami Számvevőszék hírek

Állami Számvevőszék hírek

Értesüljön frissen a Magyar gazdaság piaci helyzetéről és az Állami Számvevőszék tevékenységéről. A Tőzsdeiskola gazdasági híreinek segítségével mindig naprakész és tájékozott lehet a legfontosabb eseményekről a Magyar piac körül és mindig megtalálhatja az Önnek szükséges és legkedvezőbb befektetéseket.

Bankgarancia szolgáltatás - hitel

Bankgarancia szolgáltatás - hitel

A pályázati kezességvállalás az Európai Uniós támogatásokhoz kapcsolódó biztosítéki forma, amelyet a Start Zrt. hazai kis- és középvállalkozások számára nyújt. Amennyiben a pályázó a támogatási szerződésben foglaltakat nem, vagy nem megfelelően teljesíti, és ennek következtében támogatási összeg visszakövetelésére kerül sor, a Start Zrt. a vállalt összeghatárig kifizetést teljesít. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől A Start Zrt. minimum 15 és maximum 200 millió forint összegben vállal kezességet, legfeljebb 7 éves időtartamra.

Kintlévőség és behajtás megelőzése

Kintlévőség és behajtás megelőzése

A Dun &Bradstreet (D&) célja, hogy a kintlévőség kezelést megkönnyítse, és segítsen elkerülni, hogy az Ön cége olyan helyzetbe kerüljön, hogy partnere ellen indult fizetésképtelenségi eljárás miatt nem jut hozzá követeléseihez. A D& nem a behajtás folyamatában vesz részt és nem érdeke, hogy egy követelés behajtás alá kerüljön, hanem behajthatatlan tartozás kialakulását szeretné megelőzni. Magyarországon egyre több problémát okoz a vállalatoknak a kintlévőségek kezelése, a tartozások behajtása.

Követelésmenedzsment webinárium

Követelésmenedzsment webinárium

A hazai vállalkozói-kereskedői gyakorlatban sajnos nem jellemző az előre gondolkodás, nagyon sokszor nem ismerjük vagy nem használjuk azokat az eszközöket, amivel a saját követelésünk megtérítését biztosabbá tudnánk tenni ? utólag pedig már nehéz ?futni a pénz után?. A Verlag Dashöfer webináriuma a cégvezetőknek, cégtulajdonosoknak nyújt gyakorlati információkat a szerződéskötéstől a behajtásig.

Magyar Követeléskezelők Szövetsége

Magyar Követeléskezelők Szövetsége

A 90'es évek elején új szolgáltatásként terjedt el Magyarországon a nemzetközi cégminősitő céginformáció-szolgáltatás és a követelésbehajtás. A megrendelők felismerték, az információszolgáltatás folytán a tájékozottság előnyt jelent, elősegiti a biztonságos üzletkötést, csökkenti a döntéshozók kockázatát. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől A követelésbehajtás esély a jogos követelésekhez, segitség a likviditás megőrzéséhez. A területen működő cégek szolgáltatásaikkal hitelezővédelmi feladatokat látnak el, hatékonyan elősegitik a fekete gazdaság elleni harcot. A nemzetközi információs szolgáltatással a szervezet tagjai jelentős mértékben támogatják az export-import üzletkötéseket, elősegítik a hazai vállalkozások nemzetközi megismertetését.Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől Az információszolgáltatást és követelésbehajtást erre szakosodott, általában nemzetközi háttérrel rendelkező cégek kezdték a 90'es évek elején.

Nem fizető cégek!

Nem fizető cégek!

Jelen szerződés aláírásával a vevő (megrendelő) tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerződésben kikötött díjat a szerződésben/számlán rögzített határidőt meghaladó ...nappal és módon nem fizeti meg, úgy a tartozó cég nyilvános adatai /cég elnevezése, székhelye, adószáma, a képviseletre jogosult(ak) adatai/, valamint a tartozás összege közzétehető a www. nemfizetocegek.hu internetes portálon. Követelés, tartozás, behajtás, tartozások behajtása, adósság, adósság behajtása és követelések kezelése egy adósságbehajtó cégtől A vevő (megrendelő) vállalja, hogy a közzététel miatt - akár közvetlen, akár közvetett módon - keletkező kárát saját hibájából származó kárként viseli és az eladóval, illetve a portál üzemeltetőjével szemben e tekintetben semmiféle megtérítésre, kártérítésre, egyéb jogorvoslatra vonatkozó igényt nem támaszt.

Tuti menü